ACCESORII

ACCESORII

ACCESORII CAMERE VIDEO GITUP

Accesoriile sunt oferite atunci când plasați comanda. În funcție de modelul camerei și disponibilitatea acestora, acestea pot fi:


1. Suport auto fix și ventuză. Acestea se folosesc la alegere, fiecare cu avantajele lui: suportul fix este de dimensiuni foarte mici și este recomandat atunci când doriți să folosiți camera într-o singură mașină sau doriți o încadrare cât mai exactă a filmării de fiecare dată. Suportul cu ventuză este recomandat atunci când doriți să nu vă rămână nimic prins de parbriz sau să folosiți camera pe mai multe mașini.


2. Camera secundară GitUp G3 Duo este dotată cu senzorul de imagine Sony IMX323 și un obiectiv F1.8 format din 6 lentile din sticlă și un unghi de 135 de grade. Se atașează la camera principală GitUp G3 Duo astfel încât se poate înregistra simultan cu ambele camere deodată, rezultând două fișiere video la rezoluție Full HD 30FPS, câte unul pentru fiecare cameră. Pe display-ul touchscreen al camerei principale se pot vizualiza ambele imagini, fiecare în parte sau în modul PIP imagine în imagine.


3. Camera secundară GitUp G3 Duo cu GPS este dotată cu senzorul de imagine Sony IMX323, cu un obiectiv F1.8 format din 6 lentile din sticlă la un unghi de 135 de grade precum și o antenă GPS. Acest ansablu este conectat la o singură mufă Mini USB și se atașează la camera principală GitUp G3 Duo astfel încât se poate înregistra simultan cu ambele camere deodată, rezultând două fișiere video la rezoluție Full HD 30FPS, câte unul pentru fiecare cameră precum și stocarea datelor GPS pe filmarea camerei principale. Pe display-ul touchscreen al camerei principale se pot vizualiza ambele imagini, fiecare în parte sau în modul PIP imagine în imagine.


4. Antenă GPS. Antena GPS este dotată cu un cablu de o lungime de un metru, aceasta conectându-se la camera principală printr-o mufă Mini USB. La alegere, coordonatele GPS precum și viteza de deplasare pot fi imprimate pe imaginea video a camerei principale. Aceste date pot fi folosite sau extrase din interiorul videoclipurilor pentru a se putea urmări deplasarea pe hartă cu programe speciale de calculator sau Android.


5. Telecomanda pentru camerele Git2 și Git2P. Această telecomandă este utilă pentru situațiile în care doriți să faceți fotografii sau să porniți și să opriți filmarea de la o distanță de până la 7 metri. Funcționează cu baterie CR2032.6. Acumulator tip LB102 pentru GitUp Git2 și GitP.


 Capacitate: 1000mAh. Se poate încărca cu încărcătorul dual de mai jos


7. Încărcător dual pentru acumulatorii de GitUp Git2 și Git2P8. Cablu FPV pentru camerele GitUp
Nu sunt produse în această categorie.